I. Szervezeti, személyzeti adatok

I.1. Azonosító adatok, kapcsolat

I.2. Szervezeti felépítés, szervezeti egységek

I.2.1 Szervezeti és működési szabályzat szerint

I.3. A szervezeti egységek vezetőinek neve, elérhetősége
Név Munkakör E-mail cím Telefonszám
Dr. Korossy Emese ügyvezető  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 06 20 322 9866
Lendvai Beáta közbeszerzési vezető  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 06 30 368 0287

I.4. Szervezeten belül illetékes ügyfélkapcsolati vezető neve, elérhetősége

Név Munkakör E-mail cím Telefonszám
dr. Dobos Anita   cégjogász     Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.     06 30 895 2239  

ügyfélfogadási rend: H-P 9:00 – 15:00 (a megjelölt elérhetőségeken)

I.5. Testületi adatok

A Társaság tagjai

Neve Székhelye Elérhetősége
 Nemzeti Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársaság  1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 18.  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zártkörűen Működő   Részvénytársaság  2600 Vác, Kodály Zoltán út 3. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
 Dunántúli Regionális Vízmű Zártkörűen Mködő Részvénytársaság  8600 Siófok, Tanácsház utca 7  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Tiszamenti Regionális Vízművek Zártkörűen Működő   Részvénytársaság  5000 Szolnok, Kossuth Lajos út 5.  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 ÉRV. Északmagyarországi Regionális Vízművek Zártkörűen   Működő Részvénytársaság  3700 Kazincbarcika, Tardonai út 1.  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Északdunántúli Vízmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság  2800 Tatabánya, Sárberek lakótelep 100.  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 ALFÖLDVÍZ Regionális Víziközmű-szolgáltató Zártkörűen   Működő Részvénytársaság  5600 Békéscsaba, Dobozi út 5.  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  

 

A Társaság Felügyelőbizottsága

 Neve  Tisztsége  Elérhetősége
 Nagy Edit   elnök  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 dr. Czár Anita   tag  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 dr. Dzsupin Klaudia   tag  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
A Társaság könyvvizsgálója
Neve Székhelye A könyvvizsgálatért személyében is felelős személye
 DORNHOF NAGY UND PARTNER HUNGARAUDIT   Könyvvizsgáló és Adótanácsadó Kft.
 vezető tisztségviselő: Nagy József
 1123 Budapest, Kék Golyó utca 10. 3. em. 8. ajtó  Blaskó Gabriella Marianna

I.6. Alárendelt közfeladatot ellátó szervezetek

Az Univerzál Beszerző Kft. irányítása, felügyelete, ellenőrzése alatt nem áll, alárendeltségében nem működik közfeladatot ellátó szerv.

I.7. Tulajdonolt gazdasági szervezetek

Az Univerzál Beszerző Kft.tulajdonában nem áll gazdasági szervezet.

I.8. Alapított alapítványok

Az Univerzál Beszerző Kft.-nek nincsen alapítványa, közalapítványa.

I.9. Alapított költségvetési szervek

Az Univerzál Beszerző Kft.-nek nincsen költségvetési szerve.

I.10. Lapok, kiadványok

Az Univerzál Beszerző Kft.-nek jelenleg nincsen lapja, kiadványa.

I.11. Felettes szerv